Среда, Февраль 19, 2020

Пятница, 20 Декабрь 2019 08:56

Відбулося засідання правління СРСБ за підсумками роботи за 4 квартал 2019

19 грудня 2019 року відбулося планове засідання правління за підсумками роботи СПСБ  за 4 квартал 2019 року. На засіданні були присутні голова правління СПСБ Володимир Косенко, члени правління Олег Лисяк, Ігор Задорожний, Володимир Маслій, голова ревізійної комісії Василь Гурдін.

Були запрошені: директор підприємства "Центр СПБ" Геннадій Лисенко,  головний редактор газети "ВСЕ ПРО БЕЗПЕКУ" Олександр Купин ,  керівник ТОВ "ОЮК" СПАРТА " -член СПСБ Олександр Лавриненко.

На порядку денному були два важливих питання:

1. Виконання планів, намічених правлінням за підсумками роботи за 3 квартал 2019 року і обговорення  проектів планів роботи організації та навчального підприємства "Центр СПБ" на 2020 рік.
З доповіддю про виконану роботу за звітний період організацією виступив голова правління Володимир Косенко. Робота організації правлынням визнана задовільною.

Про роботу підприємства "Центр СПБ" за звітний період доповів Геннадій Лисенко, який надав аналіз роботи підприємства за звітний період, про  проблемні питання, які виникли  та шляхи їх вирішення, про проект плану підприємства "Центрс СПБ"  на 2020 рік, про який буде повідомлено детально  на загальних зборах організації 16 січня 2020 року.

Головний редактор газети "ВСЕ ПРО БЕЗПЕКУ" Олександр Купин доповів про роботу редакційної колегії з випуску чергового номера газети і закликав правління сприяти в подальшому в забезпеченні фінансування випусків і брати участь в підготовці чергових номерів.

В цілому робота громадської організації за підсумками 4 кварталу 2019 правлінням визнана задовільною. Було прийнято рішення про продовження підготовки документації по збільшенню ліцензійного обсягу підприємства "Центр СПБ" на підготовку охоронців до 180 осіб, а також на необхідність активізації роботи по залученню в організацію нових членів. Директору підприємства «Центр СПБ» Геннадію Лисенко за участю голови правління Володимира Косенка вказано на зміцнення фінансової дисципліни та вжиття заходів до оптимізації витрат.