Пятница, Июль 10, 2020

Среда, 27 Май 2020 08:44

Програма з працевлаштування і професійної підготовки персоналу охорони

Метою Програми з працевлаштування і професійної підготовки персоналу охорони ( далі- Програма)  є підготовка кадрового резерву, надання допомоги громадянам в пошуку роботи, в тому числі, які шукають своє перше місце роботи, а також допомогу керівництву охоронних підприємств, які відчувають кадровий голод. Також - формування інформаційної платформи,  у рамках якої,  для  компаній безпеки,  членів громадської організації "Союз працівників сфери безпеки",  і не тільки, ми будемо, з вашою допомогою,  здійснювати пошуки кандидатів на посади охоронників, інсталяторів відеоспостереження та систем охоронної сигналізації, регіональних представників.

Програма також передбачає пошук на просторах інтернету (Facebook, Viber, Telegram) місцевих регіональних (і не тільки) спільнот (груп), що мають велику кількість активних користувачів і передплатників для того, щоб "додатися" до них в групи і отримати можливість публікувати наші повідомлення і важливу інформацію з питань працевлаштування, тим самим- розширювати площу пошуку претендентів.

У Програмі можуть взяти участь такі категорії громадян:

• пенсіонери силових структур;
  • молодь в якості першого місця роботи (можлива грантова допомога в навчанні і працевлаштуванні, в тому числі за кордоном;
  • громадяни, які тимчасово не працюють з різних причин або втратили за час карантину роботу (вік від 18 до 65 років)

Працевлаштування здійснюється на підприємства України, в залежності від кваліфікаційних здібностей кандидатів, можливе працевлаштування за кордоном. При бажанні можливе навчання кваліфікації "Охоронник"  1-3 розрядів в навчальному підприємстві "Центр СПБ"  з отриманням Свідоцтва державного зразка з внесенням даних в ЄДЕБО Міністерства освіти і науки України. Докладно з умовами включення в групи для підготовки охоронників тут.

Громадська організація "Союз працівників сфери безпеки" представлена в багатьох регіонах України. Більш детально з діяльністю організації можна ознайомитися тут, а з основними напрямки діяльності   - тут.

Для здобувачів весь комплекс робіт представляється нами абсолютно безкоштовно на постійній основі. Для компаній весь комплекс робіт надається в рамках партнерських відносин. Для зручності контактування нами створена группа Viber- додавайтеся в неї, задавайте питання, контактуйте безпосередньо з роботодавцем.