Суббота, Август 08, 2020

Среда, 24 Июнь 2020 05:20

Підприємству «Центр СПБ» - 10 років!

Шановні колеги:  партнери, персонал і викладацький склад навчального підприємства «Центр СПБ» Харківської обласної громадської організації «Союз працівників сфери безпеки» СПБ!   Пролетів ще один рік, який став найскладнішим за весь період його діяльності, десятий рік успішної роботи підприємства з підготовки охоронників кваліфікації 1-3 розрядів (код професії 5169) для роботи в охоронних компаніях України.Кадрові перестановки, карантин, пов'язаний з пандемією коронавируса, і інші причини - все це в якійсь мірі негативно вплинуло на стабільну роботу підприємства, але не похитнуло настрою і віру персоналу на подальше успішне процвітання.

Протягом 10 років колектив підприємства щоденною працею вносить свою лепту в нормальне функціонування величезної кількості ліцензованих суб'єктів охоронної діяльності в Україні, надаючи послугу з підготовки охоронників. Незважаючи на труднощі, що виникають, колектив успішно справляється з кризовою ситуацією. Афоризм Ф.Ніцше «все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими!» як ніколи стає актуальним і в роботі підприємства.

Правління громадської організації «Союз працівників сфери безпеки» і керівництво підприємства «Центр СПБ» від щирого серця вітають колектив підприємства «Центр СПБ» і його постійних партнерів з Ювілеєм підприємства і бажає всім учасникам процесу навчання охоронників міцного здоров'я, творчих успіхів, стабільних доходів, процвітання, надійних партнерів та взаємоповаги в колективі!