Понедельник, Январь 24, 2022

Вторник, 16 Ноябрь 2021 18:34

Листи до влади: щодо створення окремого підкомітету з «охоронної і детективної діяльності»

Направили листи Голові Комітету Верховної Ради України з правоохоронної діяльності Іонушас С.К. та Заступнику керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з правоохоронної діяльності  Баранець В.А. щодо створення окремого підкомітету з «охоронної і детективної діяльності», що було ініційовано на круглому столі «Проблемні питання законодавчого врегулювання обігу цивільної вогнепальної зброї в Україні» в Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

У сфері приватної безпеки і охоронної діяльності накопичилось дуже багато актуальних проблем, деякі з них потребують термінового вирішення.

Як профільна бізнес-асоціація, що опікується питаннями сфери безпеки та займається законодавчими ініціативами, ми бажаємо долучитися до даної ініціативи, а саме окремого підкомітету з «охоронної і детективної діяльності».

Детальніше про круглий стіл «Проблемні питання законодавчого врегулювання обігу цивільної вогнепальної зброї в Україні».